top of page

Try-Out Wildlife Wellness Walk zondag 7 november


Kom in beweging, trek erop uit en ontdek hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Op zondag 7 november van 10:00 tot 12:30 organiseert Embodied Empowerment een try-out van de Wildlife Wellness Walks. Deze wandelingen gaan rondom de Sloterplas en door het Sloterbos en zijn ongeveer 5 kilometer lang.


Tijdens de wandelingen is er aandacht voor de mentale gezondheid, een schone omgeving en leren de wandelaars elkaar een beetje kennen. Ideaal voor als je graag in beweging komt, wat aandacht aan jezelf wilt besteden en nieuwe mensen wilt leren kennen.


Beweging, buiten zijn in de natuur, contact maken met andere mensen en het doen van iets nieuws, maakt gelukkiger. En dat is precies de missie van Embodied Empowerment. Deze community van welzijnsprofessionals organiseert lichaamsgerichte evenementen en ervaringen zoals yoga, mindfulness, Tai Chi en dans.


Iedereen is welkom. Er wordt zowel Engels als Nederlands gesproken. Ontvangst is met koffie en thee. Na afloop wordt er gezamenlijk een gezonde maaltijd (soep en een broodje) gegeten. De Wildlife Wellness Walks doen mee aan de campagne van het Buurtbudget in Amsterdam Nieuw-West. Met de try-out wil Embodied Empowerment zoveel mogelijk andere buurtinitiatieven bereiken om samen de buurten sterker te maken.


Deelname is gratis, wel graag even aanmelden via: https://www.embodiedempowerment.com/events-1/wildlife-wellnes-walk-try-out24 views0 comments

Comments


bottom of page